Steeds meer bedrijven organiseren een incentive reis. Vaak wordt dit gedaan ter ere van een jubileum of als beloning, bijvoorbeeld na het behalen van een zakelijke doelstelling. Wie organiseert deze reis: de werkgever of meerdere medewerkers? De reis is bedoeld voor alle medewerkers. Wat is er leuker dan iedereen mee laten denken?

Voordelen van een groepsreis

Een incentive reis kent vele voordelen. Het is natuurlijk goed voor de PR, denk maar eens aan geweldige vakantiefoto’s die voorbij komen op Social Media. Hiermee zet het bedrijf zichzelf in de spotlight. Belangrijker is dat werknemers nader tot elkaar komen, in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren collega’s elkaar beter kennen. Hierdoor durven ze meer op elkaar te vertrouwen. Ook neemt een groepsreis dagelijkse stress weg en vergroot het zelfvertrouwen bij de medewerkers. Het gevolg is een hogere creativiteit en betere werkprestaties op kantoor. De bedrijfsresultaten zullen zichtbaar omhoog gegaan.

Aan de slag: een reis boeken

Het is natuurlijk mogelijk om bij elke willekeurige reisorganisatie een reis te boeken. Helaas zijn de meeste van deze reisorganisaties niet toegespitst op personeelsreizen. Er zijn speciale incentive reisaanbieders, die de mooiste bestemmingen hebben geselecteerd. Hier vind je een uitgebreid aanbod groepsreizen met bijzondere bestemmingen zoals IJsland, New York of Napels. Wat is belangrijk binnen een incentivereis? Een compleet arrangement geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Alles is van A tot Z geregeld, van het vervoer tot belastingen en van overnachting tot activiteiten. Dit zijn de ideale groepsreizen voor bedrijven die het graag goed geregeld zien. De prijs speelt misschien wel de belangrijkste rol bij de keuze voor een incentivereis. Compleet verzorgde reizen hebben transparante kosten, alles is immers geregeld. Wie liever losse boekingen doet moet rekening houden met veel bijkomende kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *